Над 30 сигнала за различни щети са постъпили снощи при ...

Над 30 сигнала за различни щети са постъпили снощи при

Какви са щетите след бурята във Видин: Невзривена ракета против градушка падна на тераса на блок

Над 30 сигнала за разнообразни вреди са постъпили нощес при дежурния чиновник в Община Видин.
 Община Видин
Заради бурята, която се развихри към 17:30 часа през вчерашния ден и бе съпроводена със мощни пориви напразно и градушка , са изкоренени над 15 дървета на територията на града, а огромна част от тях са в Крайдунавския парк.
 Общиан Видин

 Община Видин

 Община Видин
Има голям брой счупени клони, като са развалени и 8 автомобила, без нанесени съществени вреди, оповестиха от Общината.На тераса в блок на жк. " Васил Левски " е паднала невзривена ракета срещу градушка , само че на сигнала незабавно са се отзовали от съответните виновни органи и последици няма.
 Община Видин
Бурята е нанесла вреди и върху покрива на сцената на Община Видин, която бе ситуирана наоколо до крепостта " Баба Вида " по отношение на провеждането на идните събития на 29 и 30 юни за Деня на река Дунав и Джулай морнинг.
 Община Видин

 Община Видин

 Община Видин
Цялостната структура не е потърпевша, защото е добре обезопасена. В близкото до Видин село Новоселци има оплетени жици на електрически стълбове от паднали крони.
 Община Видин

 Община Видин

 Общиан Видин
В град Дунавци два квартала са останали без ток. Щетите се отстраняват. Навсякъде в града работят екипи на Общинското дружество " Чистота, озеленяване и благоустройство ".
 Община Видин

 Община Видин

Източник: dariknews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg