Над 30 жени от началото на годината са диагностицирани със

...
Над 30 жени от началото на годината са диагностицирани със
Коментари Харесай

Ако сте жена над 30 г. не е препоръчително да взимате тези препарати

Над 30 дами от началото на годината са диагностицирани със заболяване, имитиращо рак на гърдата. Има и медицински термин за това заболяване. Една от жените с сходни признаци, е актрисата Лазара Златарева, позната като кака Лара. Тя споделя за диагноза, която съвсем 100% имитира карценом. Имитаторът на рак е съумял даже при ядрено-магнитен резонанс да се показа за злокачествено образувание.

За последните 2 година към този момент има 30 пациенти на възраст от 18 до 82 година, изясни доктор Йордан Спиридонов, експерт по образна диагностика. По думите му главното е хормоналната съставния елемент плюс генетичната. Като причина за сходни болести и при млади дами, той уточни храната. " Трябва да се насочим към храната, която одобряваме – пилешко, млечни артикули. Употребата на хормонални препарати при дамите, както и използването на фитохормони. Против съм използването на фитохормони при младите дами – водорасли, корени, които повлияват отрицателно върху хормоналния статус на младите девойки. Те имат яйчников резерев и хипофизата, получавайки информация, че избран хормон го има в кръвта, тя стопира производството му ", сподели доктор Спиридонов.

Според доктор Иван Терзиев, шеф на поделение по обща и клинична патология, казусът с кака Лара е рядко срещан. " Това е положение, то не е и заболяване – едно сгъстяване на част от гърдата ", изясни доктор Терзиев и добави, че диагностиката за израстък на гърдата е сложна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР