Над 30 години в пазарджишкото село Калугерово бандити се занимават

...
Над 30 години в пазарджишкото село Калугерово бандити се занимават
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Марихуаната за 1 милион лева намерена в склад за лекарства в Калугерово?

Над 30 години в пазарджишкото село Калугерово бандити се занимават с произвеждане на амфетамини. През 1992 година тогавашният началник на пазарджишката полиция Арлин Антонов хваща 800 кг от синтетичната дрога.

„ Намерихме ги в склад за медикаменти. Конфискувахме ги и ги изпратихме в склад в тиловата база на Министерство на вътрешните работи, където има оръжие. Малко по-късно амфетамините изчезнаха, а оръжието остана непокътнато. Никой не разбра къде отидоха. Повече не съм се занимавал с това, защото поех Национална работа „ Сигурност “, изясни пред Lupa.bg полковник Арлин Антонов.

„ Определени хора се занимават с такава активност до ден-днешен “, сбито разяснява Антонов.

На 12 юли склад за пакетиране на марихуана е разрушен при акция на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " в пазарджишкото село Калугерово.

От обекта са конфискувани към 50 кг дрога в 5 сака по към 10 кг, а цената ѝ на дребно се пресмята на над 1 милион лв.. Намерени са още везни, машина за вакуумиране и други принадлежности за дозиране и пакетиране на опиати.

Операцията е осъществена изненадващо. По това време обаче в обекта не е имало хора. Не се знае дали има задържани или обвинени.

До момента няма публична информация за акцията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР