Над 30 български и чуждестранни изби ще представят продукцията си

...
Над 30 български и чуждестранни изби ще представят продукцията си
Коментари Харесай

АВГУСТИАДА за седми път в Стара Загора

Над 30 български и задгранични мазета ще показват продукцията си на тазгодишния Фестивал на виното и културното завещание АВГУСТИДА 2018 от 12 до 14 октомври. Освен виновност ще има храни от Италия, швейцарски органически шоколад и испански биозехтини.
Фестът ще се открие на сцената пред Регионалния исторически музей в 11,30 часа на 13 октомври. За гости първия ден ще бъде отворено до 18 часа, а на 14 октомври – от 11 до 16,30. Тогава ще станат известни наградените виновност. Публиката ще избере носителите на бронзов, сребърен и златен приз. Билетът за клиент за един ден е 5 лева, а за два дни – 8 лева
Специалните посетители на АВГУСТИАДА 2018 от Escuela Española de Cata Madrid, най-хубавото учебно заведение за сомелиери за 2018 съгласно International Wine Challenge London, ще връчи своя специфична премия откакто дегустират по едно вино от всяка винарна.
На фестивала ще има и два майсторски класа: „ Сортове маслини, типове зехтини и метод на консумация “ на 13 октомври и „ Шоколад и вино – невероятни съчетания на усети и чувства “ на 14 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР