Над 3 тона стари и опасни пестициди бяха открити в

...
Над 3 тона стари и опасни пестициди бяха открити в
Коментари Харесай

Над 3 тона са опасните пестициди в Яворово

Над 3 тона остарели и рискови пестициди бяха открити в безстопанствени здания на бившето Трудово-кооперативно земеделско стопанство в старозагорското село Яворово. Те ще бъдат превозени и унищожени във Франция.

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и заместник-главният прокурор Десислава Пиронева направиха инспекция на място.

На две места в Старозагорското село Яворово бяха открити рискови пестициди във към този момент разрушени здания, сподели министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и.

"Където няма покрив, тече дъжд върху тях и те отиват в почвата - това, което бяха терзанията и на Върховна административна прокуратура, която ни разпоредиха да издирим всички места в България и да преценим най-опасните в какви периоди бихме могли да ги почистим и да ги изпратим в чужбина за неутрализиране ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР