Над 250 души се насладиха на шоуто с марка ElClásico,

...
Над 250 души се насладиха на шоуто с марка ElClásico,
Коментари Харесай

PALMS BET и LALIGA събраха над 250 фена на ELCLÁSICO

Над 250 души се любуваха на шоуто с марка „ ElClásico ", показано по неповторим метод пред почитателите у нас. Специалното събитие бе квалифицирано от Palms Bet - формалният сътрудник на LaLiga за България. В състезателен бар „ Академията " в „ Кино Арена Запад " родните последователи на испанските грандове Реал (Мадрид) и Барселона изживяха една незабравима вечер. „ Мадридисти " и „ каталунци " бяха приветствани в напълно футболна атмосфера с шампионския трофей в LaLiga, „ дохвърчал " от Иберийския полуостров и испанската бира „ San Miguel ".

В духа на феърплея и взаимното почитание, демонстрирано от основните настоящи лица в двата български почитател клуба - Георги Христов (Реал Мадрид) и Огнян Соколов (Барселона), последователите се любуваха на голям брой игри, изненади и награди, особено видео послание от Давид Вия, необикновен футболен театър и една запаметяваща се среща - с някогашния голмайстор на „ кралския клуб " и испанския народен тим Фернандо Мориентес.

Видео диалогът онлайн с именития нападател бе „ гвоздеят " в програмата и бе извънредно прочувствен за почитателите на „ белия балет ". Наред с рядката опция да се допрян до своя любим, да се върнат обратно във времето и дружно да изживеят още веднъж някои от най-паметните мигове в историята на 14-кратния владетел на Европа, почитателите на Реал засвидетелстваха любовта си и към клуба, и към Мориентес с доста песни, викания и бурни овации. Бившият нападател остана поласкан от вниманието, което провокира появяването му на екран и на собствен ред сърдечно благодари за топлото отношение.

Преди първия съдийски сигнал на „ Сантяго Бернабеу " пък бяха тествани в елементи знанията на почитателите, с помощта на особено проведения от Palms Bet и „ Топка е " куиз. Битката за призовите места бе яростна и след тъждество в точките бе решена с „ дузпи ". За най-хубавите познавачи на испанския футбол и ElClásico имаше куп страхотни награди - фланелки на Реал (Мадрид) и Барселона, публични топки на LaLiga, суитшърти, флагове на ElClásico и други В играта с прогнози пък цели 17 души, най-вече почитатели на Реал, познаха крайния резултат - 3:1 в интерес на „ белия балет ". Така те си потеглиха освен с приповдигнато въодушевление след претърпяното и успеха на „ Бернабеу ", само че и с куп дарове от Palms Bet и LaLiga.

Припомняме, че партньорството сред двете страни бе публично оповестено на специфична конференция в София при започване на август, на която участва персонално някогашният футболист на Барселона и сегашен дипломат на LaLiga Луис Гарсия. Събитието по случай ElClásico бе първото по рода си у нас, проведено от Palms Bet, само че сигурно не и последното, защото упоритостите на компанията са сходен жанр мероприятия да станат традиция.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР