Над 250 човека станаха свидетели на акция на ГДБОП по

...
Над 250 човека станаха свидетели на акция на ГДБОП по
Коментари Харесай

Акция на ГДБОП по време на парти на сериала „Лъжливи рими“

Над 250 индивида станаха очевидци на акция на ГДБОП по време на финалното празненство на сериала „ Лъжливи рими ” в клуб W, град Пловдив. Малко след среднощ маскирани мъже нахлуха в заведението и арестуваха рапърите Зипо & Слаш, които са основни герои в първата българска хип-хоп продукция у нас. Зрелищната акция се оказва добре измислена провокация от екипа на " Plovdiwood Ent. " и режисьора на сериала- Стелиан Димитров.

`` Исках да организираме финално празненство, на което хората освен да се забавляват, а и да влязат непосредствено в сериала. Затова събитието мина като същинска продукция- с репортерка- която да интервюира гостите, фотографи и оператори, които да снимат през цялата вечер. Естествено, най-хубавите фрагменти попаднаха в последния 13-ти бонус епизод на „ Лъжливи рими ” , разкри Стелиан Димитров.

Партито ``Влез в сериала Лъжливи рими`` започва с изявленията на входа от репортерката Гергана Профирова и мина под музикалния акомпанимент на един от най-хубавите млади хип-хоп диджеи в страната- Dj Ganx и танците на Мимс Бонева и нейния балет ``BiterZzz``. Преди да ``бъдат арестувани`` рап дуета Зипо & Слаш нагорещиха атмосферата като извършиха нa живo eдни oт нaй-oбичaнитe бг xип-xoп пecни oт минaлoтo, нo c нoв apaнжимeнт. Събитието бе белязано и от дебюта на Александър Будаков - " Животното ", който се качи за първи път на огромна сцена, с цел да показа дуетната му ария с рапърът Velvet „ IN MY LAP “

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР