Над 220 000 лв. са събраните средства само от есемеси

...
Над 220 000 лв. са събраните средства само от есемеси
Коментари Харесай

Концертът "Помогни от вкъщи": Събрани са над 220 000 лв. за най-нуждаещите се

Над 220 000 лева са събраните средства единствено от есемеси и PayPal преводи в благотворителния концерт #ПомогниОтВкъщи.

Въпреки краткотрайните механически усложнения на дарителската платформа заради претоварване - дарения не престават да постъпват и сега.
Концертът „ Помогни от у дома “ събра българите пред екраните Зрителите на bTV се сплотиха в помощ на най-нуждаещите се и подариха средства
Концертът " Помогни от у дома " събра българите пред екраните.

Заедно с нашите сътрудници, обединихме старания в помощ на най-уязвимите в епидемията от ковид - посредством Българската хранителна банка.

Познати и обичани лица от музикалния свят се включиха с осъществявания в благотворителното събитие - и от сцената, и от домовете си. Сред тях бяха Криско и Люси Дяковска, които подариха и персонални средства за идеята.

Всеки, който желае да помогне, може да го направи като изпрати SMS на стойност 1 лева с текст DMS HRANA на къс номер 17777!

Коронавирусът и България Концертът „ Помогни от у дома “ събра българите пред екраните Какво значи тактиката „ чук и танц “ в ограниченията против COVID-19 Работата от вътрешната страна в интензивно поделение с заболели от COVID-19 Томислав Дончев: Няма изясненост по кое време ще стартира поетапно разхлабване на ограничаващите ограничения Още един умрял от ковид у нас – 65-годишен мъж 593 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Задочен спор за проби за COVID-19 сред София и Брюксел В изискванията на пандемия: Спряха дарения към център за битка със зависимости Започва всеобщо тестване в Банско за антитела против COVID-19 Часове остават до благотворителния концерт на bTV " Помогни от у дома “ Шефът на БЛС: Бюджетите на лечебните заведения ще устоят Борисов: Започва всеобщо тестване на хората в Банско за антитела против COVID-19 581 са към този момент случаите на ковид у нас Кардиолог: Има мощно понижаване на пациентите с изострен инфаркт Земеделските пазари отвориха, само че при щателни инспекции Лекарят, изправил се против първия случай на COVID-19 в „ Пирогов ": И аз се опасявам, само че някой би трябвало да лекува Скандали пред бюрата по труда, чиновници напущат поради напрежението Имаше ли скупчване пред пощите в деня на погашение на пенсиите? Ето какъв брой ще дарят депутатите с отхвърли от заплатите си Наземният превоз в София ще се движи до 22 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР