Над 210 хиляди нарушения за превишена скорост са отчетени от

...
Над 210 хиляди нарушения за превишена скорост са отчетени от
Коментари Харесай

Над 210 000 нарушения за превишена скорост в София

Над 210 хиляди нарушавания за превишена скорост са регистрирани от началото на годината в София от " Пътна полиция ". Дрогираните водачи, които са хванати в столицата за първите осем месеца са 680. на 730 пияни са формирани актове, заяви комисар Николай Крушарски, шеф на " Пътна полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи.
От " Пътна полиция " обясниха, че лидерът, провокирал гибелта на 15-годишното момче в центъра на София, е прочут на Министерство на вътрешните работи, само че все още няма неплатени санкции за нарушавания.
Бившият шеф на КАТ-София Тенчо Тенев водачът е бил санкциониран с 10 лева през 2005 година след дело за шофиране в нетрезво положение. " След като е бил хванат, е формирано досъдебно произвеждане в Пето районно ръководство. По-късно, по неразбираеми аргументи, то е прекъснато. Глобен е с 10 лева, тъй като не си е носил книжката. Не е осъден поради това, че е карал под въздействието на алкохол ", изясни Тенев. По негови думи явно е ставало дума за над 1,2 промила алкохол, тъй като единствено тогава се образува досъдебно произвеждане.
Нов митинг поради убитото дете имаше нощес пред Министерство на вътрешните работи с гледище институцията да вземе съответни ограничения против сходни произшествия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР