Над 203 300 клиенти на Електрохолд Продажби са с активна

...
Над 203 300 клиенти на Електрохолд Продажби са с активна
Коментари Харесай

С безплатни SMS услуги Електрохолд осигурява на клиентите си удобство в сезона на отпуските

Над 203 300 клиенти на Електрохолд Продажби са с дейна регистрация за безплатните SMS услуги „ Проверка на сметка “ и „ Известие преди идно спиране на електрозахранването “.

От началото на годината сдружението изпрати близо 200 000 къси известия, от които към 5% са за инспекция на сметка, а с останалите 95% е напомнило на потребителите, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на фактурата си.

Всеки месец сред 20 000 и 27 000 регистрирани консуматори получават увещание за просрочени отговорности. Близо 1000 клиенти избират ежемесечно да ревизират настоящите си сметки за електрическа енергия посредством SMS. Проверката се прави с малко известие с текст „ smetka “ на 170077 съгласно съответния тарифен проект на клиента.

Използването на тези услуги икономисва средства и неудобства на клиентите, изключително по време на летните отпуски, когато може да се пропусне срокът за заплащане на месечната фактура за електрическа енергия.

От 1 януари 2022 година досега са направени над 2700 нови регистрации за SMS услуги. Близо 2000 от тях са декларирани онлайн. Регистрацията за безплатните услуги се прави през портала за електронно обслужване на Електрохолд Продажби e-service.electrohold.bg посредством дипломиран електронен автограф или след еднократно посещаване до търговски център на Електрохолд, където се дават потребителско име и ключова дума.

Сред най-използваните електронни услуги са инспекция на сметка, актуализиране на бизнес данни, пререгистрация, регистрация на новоприсъединени обекти, оферта и контракт за свободен пазар, е-фактура и разсрочване на отговорности. Над 600000 клиенти употребяват електронните услуги на компанията.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР