Над 2000 души посрещнаха на крака и с аплодисменти лидерът

...
Над 2000 души посрещнаха на крака и с аплодисменти лидерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна: Къде са автомагистралите „Хемус“ и „Черно море“  четвърта година, откакто ни няма

Над 2000 души посрещнаха на крайници и с овации водачът на ГЕРБ, Бойко Борисов, който избра морската столица за закриване на предизборната акция.



Къде са автомагистралите „ Хемус “ и „ Черно море “ четвърта година, откогато ни няма, обърна се водачът на ГЕРБ към гласоподавателите на „ Промяната “ и акцентира, че е ядосан тъй като страната е в задължения и нищо не е направено.

„ Ще ми приказва Христо Иванов, че съм се готвел да стана министър председател. Христо, приятелю, въобще не се глася! Но, където минех, имаше автомагистрали, лотове, учебни заведения, детски градини, междублокови пространства, игрища. Къде са ви детските градини, учебните заведения? “, попита Борисов и посочи, че за ГЕРБ като партия е по-изгодно да няма държавно управление и да бъде оставено всичко да се срине, само че за страната това ще е съдбовно.

„ В момента нито " Съединението прави силата ", нито България е постоянна “, уточни още той.

„ Докато нямаме болшинство, няма да вършим държавно управление “, съобщи още водачът на ГЕРБ.

„ Вие забравихте и простихте първия запис от тяхно партийно събитие, в който те изясняват по какъв начин вършат ала-бала с президента и с машините. Забравихте ли? Те са се подготвили да фалшифицират и тези избори, както кметските в София. Чували ли сте за такава низост? Да дадеш на дамата на кмета да прави документите за изборите! Те в този момент могат да създадат по 10 протокола! Затова са спокойни и нямат никаква акция “, акцентира Борисов.



„ Едва ли ще изненадам някого, в случай че кажа че във Варна не се случва нищо по прилика на това, което е в страната. На това би трябвало да се постави край и само ГЕРБ може да реализира устойчиво ръководство посредством устойчиво държавно управление “, съобщи от трибуната при разкриване на събитието общинският началник на Политическа партия ГЕРБ – Варна, Николай Костадинов преди да даде думата на лидерът на листата в 3 МИР, Даниел Митов.

„ Събрани сме тук през днешния ден, с цел да върнем нещата по местата им и политиката още веднъж да бъде функционалност на специалистите “, сподели Митов, който означи, че миналата акция е била и лесна, и сложна.

„ Лесна беше тъй като всички ни познавате като партия в ръководството, която прави работа, построява и строи автомагистрали. Партия, при чието ръководство има функциониращи обществени системи, стопански напредък, растеж на приходите, сигурност на границите, 100% усвояемост на еврофондовете, предвидимост във външната политика, почитание, евроатлантизъм “, уточни Митов и съобщи, че във връзка с външната политика никой няма желание да изпраща български войски в Украйна. „ Не се плашете от нуклеарни закани, никой не е толкоз вманиачен, че да стартира война с НАТО “, добави той и съобщи, че акцията е била сложна, тъй като е „ мъчно да си възрастният човек в стаята “.

„ През цялото време се опитвахме да водим рационален спор с причини, само че насреща ни бе отговаряно с шумна какафония и детски заклинания “, сподели Митов.



По думите му последното постоянно държавно управление, както и предизборната акция са били потребни в един аспект – демаскирали са „ Промяната “.

„ Показаха, че моралът им завършва там, където стартира кешът. Демонстрираха, че идеологията им е идеологията на пумпала, който се върти на 360 градуса. Всички виждаме социологическите данни, които демонстрират безапелационна преднина и победа на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили “, уточни Митов и прикани аудиторията за интензивност на вота в неделя.

Гласувайте на 9 юни за ГЕРБ-СДС с №22 в бюлетината, за постоянна България в сигурна Европа!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР