Над 200 учени избраха Бургас за VIII-та Конференция с международно

...
Над 200 учени избраха Бургас за VIII-та Конференция с международно
Коментари Харесай

Световни имена в дерматологията идват в Бургас през юни

Над 200 учени избраха Бургас за VIII-та Конференция с интернационално присъединяване – " Дерматологичен компас ". Тя ще се организира в Конгресния център и се провежда от Югоизточния клон на Българското дерматологично сдружение.
 
Кметът Димитър Николов разиска през днешния ден детайлностите към организацията и програмата на събитието с проф. доктор Евгения Христакиева - Председател на Българо-немското дерматологично сдружение, член на УС на Българското дерматологично сдружение, завеждащ Клиниката по дерматология и венерология в УМБАЛ " Проф. доктор Стоян Киркович ", катедрата към Медицинския факултет на Тракийския университет и Асоциация Дерматология, както и доцент доктор Карен Мануелян – експерт по дерматология в Клиниката по кожни и венерически заболявания в Стара Загора.
 
" Благодаря на управлението на Българското сдружение по дерматология и на вас за избора ви и опцията Бургас да семейства този извънредно влиятелен европейски медицински конгрес. Сигурен съм, че ще предоставим най-хубавите условия за провеждането на дерматологичната конференция и всички посетители да се усещат прелестно в нашия град ", показа кметът Димитър Николов.
 
Гостите споделиха, че са избрали Бургас за осъществяване на влиятелния конгрес, освен поради подобаващите условия, само че и поради прелестната атмосфера на града, красивото крайбрежие, и Морската градина.
 
За конференцията в морския град като лектори ще дойдат европейски и международни имена в дерматологичната медицина от Германия, Англия, България и други страни. Сред тях ще бъдат проф. Андрю Финли, проф. Христос Зубулис, проф. Свен Малте Джон, проф. Петер Елснер, проф. Петер Кол, проф. Йоахим Флур и други
 
Участниците и гостите на научно-медицинската конференция ще бъдат над 200 български кожни лекари от цялата страна, както и посетители от прилежащи на България страни, а по време на нея ще се проведат теоретични сесии, на практика курсове по дерматохирургия и дерматоскопия, както и среща на Българо-немското дерматологично сдружение.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР