Над 200 участници ще се включат в третото издание на

...
Над 200 участници ще се включат в третото издание на
Коментари Харесай

Над 200 участници ще се включват в Общинския спортен уикенд в събота на „Флората“

Над 200 участници ще се включат в третото издание на Общинския състезателен уикенд.

Той ще се организира на 1 октомври, събота, на тревното покритие до Експоцентър „ Флора “. Бургазлии и гостите на града са поканени да станат съпричастни с проявата, да поддържат, окуражат и приветстват спортистите.

Организатор е Община Бургас. Зрителите ще се насладят на атрактивни осъществявания на деца, юноши, девойки, мъже и дами от 14 спортни клуба, които ще презентират и ще се включат с демонстрации.

Началото е в 10:30 часа. Поле за изява първи ще получат състезателите по американски футбол от клуб „ Пиратите “.

След тях ще се изявяват поредно клуб по бойни изкуства „ Хикари Додж “, брейк школата към Младежкия дом, хора с увреждания от клуб „ Джавелин “ и Семеен кодекс „ Киокушин Спирит “. Сред участниците е и клубът по спортно насочване „ Странджа “.

В обедните часове, сред 12:15 и 12:40, формалните посетители на спортния уикенд – огромният футболен треньор Димитър Димитров – Херо, международният рекордьор по плуване Цанко Цанков, двукратният международен първенец по кикбокс Атанас Божилов, играещият треньор на волейболния „ Нефтохимик 2010 “ Иван Станев, шефът на СУ „ Юрий Гагарин “.

Янчо Стойчев и възпитаниците на учебното заведение Ердал Галип и Димитър Рачев, които са медалисти от международни и европейски шампионати, ще раздават подписи на участниците.

Всички искащи ще имат опцията да се снимат за спомен.

Следобедният сеанс на Общинския състезателен уикенд ще започва незабавно по-късно с акробатите от клуб „ Акро Джъмп “. Следват демонстрации от Фехтовален клуб „ Корсар “, на акробатите от клубовете „ Бургас “ и „ Нефтохимик “, на бургаската школа по полденс. Накрая всички ще видят демонстративните осъществявания на дребните грации от СКХГ „ Черноморец “, на каратеките от Семеен кодекс „ Цанев “ и за край, на представителите на ръгби клуб „ Моряците “.

Всички участници в Общинския състезателен уикенд ще получат грамота.

Текст: Велизар Маджаров
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР