Над 200 млади джудисти от България, Украйна и Гърция участват

...
Над 200 млади джудисти от България, Украйна и Гърция участват
Коментари Харесай

200 млади джудисти от България, Украйна и Гърция

Над 200 млади джудисти от България, Украйна и Гърция вземат участие на открития шампионат в Пловдив, проведен от клуб „ Аякс “ и община Куклен.

Схватките са в зала „ Олимпиада “ в Пловдив и се организират пред аудитория за първи път след две години, поради противоепидемичните ограничения, въведени по време на пандемията КОВИД-19.

Турнирът бе открит публично от кмета на община Куклен Мария Белчева. Почетни посетители на събитието бяха шефът на СУ “ Отец Паисий “ Боряна Андонова и Илица Даскалова, представител на Фондация “Траки “.
За шеста поредна година състезателен клуб „ Аякс “ провежда подобен огромен конгрес, където сили мерят тимове от страната и чужбина.

Основен уредник на надпреварата е треньорът по джудо – Лъчезар Харалампиев, който с помощта на дългогодишния си опит и положителни планове, съумя да притегли за концепцията общинското управление, бизнеса и голям брой спортни клубове.

Спортен клуб „ Аякс “ възпитава и тренира състезатели, които се отличават с висок професионализъм и реализирани резултати на интернационалните и републикански шампионати.

Стискаме палци на джудистите на Куклен от Спортен клуб „ Аякс “ с треньор Лъчезар Харалампиев и им пожелаваме ослепително показване и доста медали.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР