Над 200 души, работещи в заведения в Слънчев бряг, се

...
Над 200 души, работещи в заведения в Слънчев бряг, се
Коментари Харесай

Г-н Симеонов, не ни гонете в Гърция, скандират протестиращите в Слънчев бряг

Над 200 души, работещи в заведения в Слънчев бряг, се събраха на едно място в курорта към 17 часа, когато стартира митингът против акциите за понижаване на шума на вицепремиера Валери Симеонов, оповестява „ 24 часа ".

" Слънчев бряг 2017 - усеща се като България 1989 година ", " Г-н Симеонов, не ни гонете в Гърция ", " С нас ще си тръгнат и туристите " и " Сега кой ще ни даде заплата ", написа на плакатите, които носят протестиращите.

В 17 часа, когато стартира митингът, музиката от плажа " Какао бийч " утихна и се придвижи на особено обособено място с диджей пулт. Сред хората, които се събират са освен от работещите в заведения, а и от такива, които поддържат самодейността им. На място раздават огромни стикери, на които написа " Аз съм мутра ".

Над 30 служители на реда и още толкоз охранители наблюдават за спазването на реда.

" Флагман " оповестява, че целият периметър към митинга е заварден от жандармерия, полиция и десетки цивилни чиновници на реда. Преди няколко дни стачкуващите направиха шествие в курорта и затвориха за няколко минути алегорично основния бул., само че в този момент митингът няма позволение и органите на реда би трябвало да лимитират демонстрацията единствено до паркинга на " Какао Бийч ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР