Над 200 000 лева струва аудито с немска регистрация, което

...
Над 200 000 лева струва аудито с немска регистрация, което
Коментари Харесай

Стана ясно колко струва изпуснатото от пловдивския "паяк" тузарско "Ауди"

Над 200 000 лв. коства аудито с немска регистрация, което пострада при репатриране в Пловдив, написа plovdiv24.bg.

Собственикът на скъпото возило спрял в понеделник сутринта на ъгъла на улиците "Янко Сакъзов " и "Елиезер Калев ", защото не видял забранителните пътни знаци, нито обозначена пешеходна пътека. Все отново съобразил и бил на 5 метра до кръстовището. Дошъл "паяк " и когато почнали да подвигат аудито, кранът се строшил и колата паднала.

Щетата по никакъв начин не е дребна - мостът е строшен и предният калник е сплескан, може да има и други провали, изясни пред камерата на медията ни притежателят на колата.

Шефът на Оперативна програма "Паркиране и репатриране " Ненко Калакунов на няколко пъти съжали за това, което се е случило, само че изясни, че активността им е застрахована и протоколът би трябвало да се направи на място, на наказателния паркинг. Трябва да се опишат вредите. Той увери, че всичко ще бъде изплатено на притежателя от застрахователя.

Калакунов уточни още, че това не е първи сходен случай и напомни различен подобен преди месец, когато рейс пресича пътя на "паяка “ и закача бронята на автомобила върху него. Но всичко се изплаща от застрахователите, увери той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР