Над 20 номинации за кандидати за кметове на София имало

...
Над 20 номинации за кандидати за кметове на София имало
Коментари Харесай

И баби звънели на Борисов да го питат за кандидата за кмет на София

Над 20 номинации за претенденти за кметове на София имало в ГЕРБ. Това съобщи водачът на партията Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" Вчера една баба ми се обади и сподели " Айде, бе, кажи го тоя претендент за кмет ", ГЕРБ е демократична партия, в нея има заседание, имам над 20 номинации за претендент за кмет на София. Изчакайте няколко дни, ще ви събера в централата и ще го разглася ", сподели Борисов.

Той съобщи, че в случай че държавното управление каже, че има потребност от законови промени, свързани с настояванията на протестиращите, ГЕРБ ще ги поддържа.

Попитан за коментар за ролята на Движение за права и свободи в управническата коалиция или сглобка, Борисов уточни, че с придвижването работят за измененията, за които е нужно по-голямо болшинство. За да избягат от думата " коалиция " пък ПП-ДБ превъртели думите му всячески.

" Сглобка е грозна дума, към тази не-коалиция се прибавиха и сътрудниците от Движение за права и свободи за измененията, за които е нужно по-голямо болшинство. Затова осъзнато взехме решение да работим по този метод. Щом не желаят да го назовават с възприетата дума " обединението " от 30 години, дано го назовават с нови думи ", сподели Борисов, представен от " 24 часа ".

До декември би трябвало да се одобряват измененията в Конституцията, даде период Борисов.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР