Над 20 души - близки, приятели и роднини на загиналите

...
Над 20 души - близки, приятели и роднини на загиналите
Коментари Харесай

Почернени близки: Максимална присъда на Маринашки, другото е...

Над 20 души - близки, другари и родственици на починалите в тежкото меле до Кадиево младежи Тошко Бараков и Виктор Василев, стачкуват пред Съдебната палата в Пловдив, съобщи кореспондент на " Марица ". 


Поводът е плануваното за 13.30 часа дело в Апелативния съд, с което прокуратурата и околните стачкуват присъдата на Маринашки от 5 години затвор и 8 години отнемане от брошура. 

Пред съда са родителите на починалите момчета, доста техни родственици и близки. Те са издигнали плакати, с които приканват за правдивост за Тошко и Виктор и за прекъсване на войната по пътищата. Единият от надписите гласи " Старши комисар Балев направи подслон на тези, които до пуснаха да се скрие истината ". 

Всички желаят присъдата на Маринашки, карал БМВ-то ковчег през ноември 2020 година да се увеличи до оптималния й размер, а точно 15 години. Всяка друга е насмешка за паметта на починалите деца, уверени да те. 

Предното съвещание по делото в Апелативния съд бе провалено поради отсъствието на юриста на Петър Маринашки. Тогава той бе санкциониран с 1000 лева, защото не се одобриха причините за неналичието му в залата 

Близките чакат изненадващи ходове и този път. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР