Над 20 автомобила са ударили подвижното антипаркинг колче на ул.

...
Над 20 автомобила са ударили подвижното антипаркинг колче на ул.
Коментари Харесай

Унизителна статистика около аборигенските изпълнения по Отец Паисий

Над 20 автомобила са блъснали преносимото антипаркинг колче на ул. " Отец Паисий " откогато е сложено. Поне 5 са по-сериозните удари, които в последна сметка доведоха и до неговата щета, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Антипаркинг оборудването бе сложено при започване на месец юни и за към 5 месеца над 20 коли са се блъснали в него. Има такива, които са с минималмни одрасквания, само че има и с по-сериозни вреди. На последните няколко удара ви направихме очевидци и ние. Именно към този момент последните удари от преди две седмици доведоха до изкривяването на антипаркинг колчето. То през днешния ден бе демонтирано, има градивни пострадвания, които ще би трябвало да се отстранят. Чак тогава ще бъде инсталирано на ново.

Интересното е, че при много комични обстановки се стига до удар на кола в колчето. Така да вземем за пример един от водачите свалил с магнитната си карта оборудването и почнал да си наглася шапката, гледайки се в огледалото. В този миг очевидно не помни, че колчето стои свалено несъмнено време и потегля, само че колата се удря в боларда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР