Над 2 кг. хероин при проверка на автобус откриха митнически

...
Над 2 кг. хероин при проверка на автобус откриха митнически
Коментари Харесай

Над 2 кг. хероин са открити в автобус на Капитан Андреево

Над 2 кг. хероин при инспекция на рейс откриха митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, оповестиха от Агенция "Митници ".

Превозното средство с турска регистрация е пътувало от Турция през България за Румъния с 31 пасажери и е било отклонено за щателна инспекция.

Наркотикът е бил открит при инспекцията на персоналния багаж на един от пасажерите, ирански жител. При инспекцията митнически чиновник преглеждал полиетиленова торба, цялостна с кутии с локум и саралия. В част от кутиите измежду локума са били открити шест пакета, обгърнати с кафяво тиксо.

Те са съдържали бежово прахообразно вещество, което при полеви наркотест реагирало на високорисковото вещество - хероин. Общото количество на арестувания опиат е 2,170 кг. на стойност за потребностите на съдопроизводството 130 200 лв..

По случая е било формирано досъдебно произвеждане под надзора на Окръжна прокуратура - Хасково. Към наказателна отговорност е бил притеглен 51-годишният ирански жител. С разпореждане на прокуратурата той е бил арестуван до 72 часа, като след това съдът му е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР