Над 2 200 фирми вече са получили плащания по програмата

...
Над 2 200 фирми вече са получили плащания по програмата
Коментари Харесай

НАП: Над 2200 фирми получиха плащания за подкрепа с оборотен капитал

Над 2 200 компании към този момент са получили заплащания по програмата за поддръжка с оборотен капитал в размер на 22 милиона и 200 000 лева, оповестиха от Националната организация за приходите. Тези сдружения са минали автоматизирана софтуерна инспекция, която сочи цялостно сходство на посочените в заявките данни с наличните в Национална агенция за приходите.

До края на седмицата следва да бъдат утвърдени за поддръжка и сдруженията, подали заявки през миналата седмица, за които след автоматизирана инспекция има цялостно сходство на данните, допълват от приходната организация.

На останалите предприятия, кандидатствали за финансова помощ, се правят спомагателни инспекции от инспекторите по приходите в Национална агенция за приходите, като при нужда от тях ще бъдат поискани спомагателни разяснения посредством системата ИСУН по електронната им поща.

Над 8100 търговци аплайваха за поддръжка с оборотен капитал през Националната организация за приходите до крайния период. Общият размер на поисканата поддръжка е 115 млн. лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР