Над 17 кг марихуана и трима задържани от полицейските служители

...
Над 17 кг марихуана и трима задържани от полицейските служители
Коментари Харесай

Спецакция в Първомайско, трима са с белезници СНИМКИ

Над 17 кг марихуана и трима арестувани от полицейските чиновници на районно управление (на МВР) Първомай в рамките профилирана полицейска интервенция по линия „ наркоразпространение “

Марихуаната е конфискувана от жилищни пространства в село Искра.

51 годишен пропагандатор на марихуана от село Искра бил хванат в миг на договорка. В следствие при оперативно издирвателните мероприятия е открито, че същия правил закононарушението в съучастничество с 48- годишния си брат.

Извършени са голям брой процесуални дейности по претършуване и изземване на територията на село Искра. На авансово уговорено място на договорка за дата 30 януари, наоколо до язовир Брягово бил открит и арестуван 34 годишен покупател от Хасково. Мъжът се придвижвал с лек автомобил БМВ.

Направения по надлежния ред мил чек тест отчел позитивен резултат, а точно марихуана и кокаин. В хода на работата по следствието бил претърсен и парцела на двамата братя от Искра. В две стаи със закрити прозорци от тяхната къщата, униформените се разкрили построени въжени простори по стените, върху които били накачени голям брой стръкове канабис – клони дружно с листа и съцветия на тях, с цел да съхнат.

В разследване на откритите връзки сред лицата са претърсени и два частни адреса на територията на гр. Хасково, от където е купувача. Приобщени към следствието са голям брой материални доказателства – марихуана на общо тегло близо 17 кг, електронна везна, мобилни телефони и сумата от близо 14 хиляди лв..

Тримата мъже са арестувани за период до 24 часа в районно управление (на МВР) Първомай според ЗМВР. По случая е формирано досъдебно произвеждане по отношение на осъществено закононарушение по член 354а, ал.1 от Наказателен кодекс. Случая продължава под наблюдаване на Окръжна прокуратура.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР