Над 140 дка нови паркове – това е нашият ангажимент

...
Над 140 дка нови паркове – това е нашият ангажимент
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Ангажираме се да изградим над 140 дка нови паркове в София

Над 140 дка нови паркове – това е нашият ангажимент за идващите 4 години. Планираме да изградим седем нови парка – в кварталите " Младост ", " Красно село ", " Студентски ", " Витоша Водноелектрическа централа Симеоново, " Манастирски ливади - изток " и други Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ/СДС Антон Хекимян на среща с жители в Южния парк. По думите му Зелена София е негова персонална идея, за която той ще работи през идващия мандат в Столична община.


Облагородяваме още 8 съществуващи парка – Южен парк 2 и 3 част, „ Хиподрума “, „ Заимов “, „ Здраве “, „ Овча купел “, парк „ Гео Милев “ и други Ще засадим нови над 4000 дървета около улици, в градските градини и учебните заведения, като следваме и рекомендациите на специалисти от ЛТУ за озеленяването. Тези акценти от програмата на ГЕРБ/СДС за развиването на София изброи Хекимян.

Кандидатът за кмет на София от ГЕРБ/СДС се ангажира още с построяването на пешеходен мост над ул. " Бяла църква ", който да свързва Южния парк през градинката на НДК с пешеходната част на бул. " Витоша ".

На въпрос каква е визията на Хекимян за развиването на планина Витоша, той бе безапелационен, че приоритет за него ще е това скъпо благосъстояние за България да е по-достъпно и отворено за софиянци и за туристите.  " Искаме да създадем засилен превоз и да понижим интервалите, с цел да може софиянци да стигат по-лесно до такава степен. Целта ни е да развиваме Витоша, само че да не пречим на природата, което значи облагородяване, само че и условие към притежателя на лифта да се извършват разпорежданията на основния проектант и Столична община и лифтовете да бъдат пуснати. Това изрично ще промени образа на града ", сподели той.


Антон Хекимян акцентира, че в Столичният общински съвет е належащо болшинство на ГЕРБ/СДС, с цел да се продължи с всички положителни хрумвания, които са се осъществили в София, да не стопират огромните инфраструктурни планове, както и работата за кварталите.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР