Над 1200 тела са открити в районите в Киевска област,

...
Над 1200 тела са открити в районите в Киевска област,
Коментари Харесай

Над 1200 тела са открити в Киевска област |

Над 1200 тела са открити в регионите в Киевска област, които няколко седмици бяха окупирани от съветските сили, заяви основният прокурор на Украйна Ирина Венедиктова, представена от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Към днешна дата имаме 1222 убити единствено в региона на Киев ", сподели тя пред тв " Скай нюз ". Преди седмица тя оповести гибелта на 410 цивилни.

Украинските управляващи са почнали 5600 следствия за хипотетични военни закононарушения от началото на съветската инвазия. Установена е самоличността на 500 обвинени съветски бойци, добави тя в изявлението.

Напълно разрушено е летището в едномилионния Днепър, Източна Украйна, измежду следващ обстрел през днешния ден, заяви губернаторът на Днепропетровска област Валентин Резниченко. Екип на Франс прес на място е чул приземяващ се аероплан. Това значи, че самата писта на летището евентуално не е наранена.

Петима чиновници от службата за реагиране при изключителни обстановки са били ранени, заяви ръководителят на районния съвет Микола Лукашук заяви, представен от Ройтерс.

Руското министерство на защитата разгласи, че ракети с точно ориентиране са унищожили щаба на украинския националистически батальон Днепър в село Звонецкое, южно от град Днепър.

Русия струпва войски в региона на Донбас и може да стартира огромна атака за завладяване на частите от Донецка и Луганска област, които не са под контрола на подкрепяните от нея сепаратисти.

Днепър се намира покрай следените от сепаратистите зони в Източна Украйна. Досега той бе релативно пощаден при съветските военни интервенции, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР