Над 120 деца от сдружение Младежки гвардейски отряди ще бъдат

...
Над 120 деца от сдружение Младежки гвардейски отряди ще бъдат
Коментари Харесай

Над 120 деца от Младежки гвардейски отряди - специални гости в Денят на храбростта на 6 май по БНТ

Над 120 деца от съдружие " Младежки гвардейски отряди " ще бъдат специфични посетители на Българска национална телевизия в обичайното предаване за 6 май " Денят на храбростта ". Те ще покажат своите умения в студиото, а оркестър от 40 деца ще извърши маршове пред постройката на публичната медия.

Всички, които желаят ги чуят и поддържат, могат да заповядат в 8.00 часа пред постройката на Българска национална телевизия.

На 6 май в Деня на храбростта и празника на Българската войска БНТ1 ще излъчи обичайния си тематичен блок „ Денят на храбростта “. Празничният блок стартира в 7.00 ч . и ще продължи 5 часа.



Водещи са Христина Христова и Даниел Михайлов. Техни посетители ще бъдат министърът на защитата Драгомир Заков и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов.

В 9.00 ч. п ряко от Паметника на Незнайния боец в София феновете на Българска национална телевизия 1 ще видят тържествения водосвет на бойните флагове и знамената-светини, отдаване на почести в символ на благодарност към паметта на починалите за свободата и независимостта на България. При осъществяването на националния химн ще бъдат създадени 20 артилерийски салюта.

Какво е лицето на българската войска през днешния ден и по какъв начин наподобяват най-новите придобивки на въоръжените ни сили – феновете на празничния блок „ Денят на храбростта “ по Българска национална телевизия 1 ще проследят онлайн специфичните демонстрации на качества от военнослужещи от Сухопътните войски – на образователен полигон „ Ново село “, Военновъздушните сили – в 3-а авиобаза в Граф Игнатиево, Военноморските сили – на Морска гара „ Варна “ и Съвместното командване на специфичните интервенции – в образователен център „ Црънча “.

За седма година дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “ и дирекция „ Техника и технологии “ на Българската национална телевизия реализират едно от най-мащабните директни излъчвания, за което способстват най-хубавите екипи от кореспонденти, оператори, режисьори, монтажисти, звукорежисьори и инженери.

Тази година празничният блок „ Денят на храбростта “ по Българска национална телевизия 1 ще се излъчва по едно и също време от повече от 11 местоположения по суша, въздух и море, с 63 камери, ситуирани в точки, които ще дадат неповторим взор на феновете към събитията в центъра на София и във военните поделения в страната.

Гледайте празничния блок „ Денят на храбростта “ с водещи Христина Христова и Даниел Михайлов – от 7.00 ч. до 12.00 ч. на 6 май по Българска национална телевизия 1 и в уеб страницата
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР