Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент

...
Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент
Коментари Харесай

11 млн. касови бележки играят за наградата от 50 000 лева

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този миг за присъединяване в конкуренцията за 50 000 лева, огромната премия във втория сезон на лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите.

Фискалните бонове, записани в играта до в този момент, са на обща стойност 157 млн. лева, а приблизително за шестте месеца от старта на Лотарията един участник записва по към 200 касови бележки.

Лотарията с касови бележки набира известност и в обществената мрежа Facebook. На страницата на играта има близо 4500 почитатели и 4130 лайкове от регистрирани консуматори. Над ¼ от почитателите на Лотарията във Facebook са от столицата, а 75% - са дами.

Следващата седмична премия ще бъде изтеглена на 2 април в утринния блок на БТВ. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи индикатори и две камери. Четвъртата месечна премия, която е 2000 лева, ще бъде изтеглена на 16 април, още веднъж в ефира на БТВ

В данъчната
лотария имат право да вземат участие всички български жители, които са навършили 14 години и записват фискалните си бонове в интернет, на особено основания за задачата уебсайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходната година, данните, които би трябвало да бъдат въведени за присъединяване, са цената на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата записка. Няма ограничавания за минимална или оптималната стойност на покупките, допълват от Национална агенция за приходите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР