Над 100 коли с протестиращи блокираха пътя Хасково-Димитровград (СНИМКИ) Движението

...
Над 100 коли с протестиращи блокираха пътя Хасково-Димитровград (СНИМКИ) Движението
Коментари Харесай

Протестът блокира движението към Гърция

Над 100 коли с протестиращи блокираха пътя Хасково-Димитровград (СНИМКИ)

Движението към Гърция е изцяло блокирано. Това стана, откакто протестиращите от Хасково и Димитровград се причислиха към съидейниците си от Свиленград. Протестиращи потеглиха и към автомагистрала " Марица ", с цел да блокират и придвижването към Турция. Към момента няма ескалация на папрежението.
Както към този момент писахме, по-рано през днешния ден пътният възел до с. Крепост бе блокиран от жандармерия и полиция. След къси договаряния недоволните се съгласиха да не минават през автомагистралата и колоната от над 100 коли пое към пограничния град по остарялото интернационално шосе. През целия път ги ескортираха патрулки с включени светлини.
Демонстриращите в Свиленград обясниха, че не е задоволителна оставката на зам.-премиера Валери Симеонов " Смятаме, че е време за някаква смяна. Искаме смяна в държавното управление, в цялата система, тъй като тя ни убива. Надяваме се да бъдем чути. Трябва още хора да си подадат оставката ", споделиха недоволните. Не стана обаче ясно за каква тъкмо изменена система на политическо ръководство става въпрос./Марица
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР