Над 100 излезли от употреба автомобила ще бъдат премахнати от

...
Над 100 излезли от употреба автомобила ще бъдат премахнати от
Коментари Харесай

Започва акция по премахване на стари коли в София

Над 100 излезли от приложимост автомобила ще бъдат отстранени от столичния регион „ Изгрев “ в идващите два месеца. Акцията по унищожаване на старите коли на територията на София е на Столичната община, в границите на която ще бъдат репатрирани над 15 000 моторни транспортни средства.
В един от най-населените столични региони " Изгрев " са стикирани за унищожаване 117 автомобила, с които ще бъдат освободени толкоз нови паркоместа. Собствениците на остарели коли се търсят благодарение на КАТ и районните полицейски ръководства. За последните 3-4 дни, в които тече процедурата по унищожаване, в регион " Изгрев " към този момент са репатрирани над 15 автомобила, сподели кметът доктор Делян Георгиев:
" Издал съм заповеди за наложително репатриране на 117 автомобила от територията на трите квартала и сме тръгнали към осъществяване на тези заповеди. Аз се надявам, че до 1-2 месеца тези 117 автомобила ще бъдат отстранени от трите квартала на региона. "
Към момента на територията на столицата са открити и стикирани общо 15 745 броя излезли от приложимост коли. От тях непринудено са преместени съвсем 10 хиляди, а наложително са отстранени 1816.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР