Над 100 холивудски знаменитости, сред които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър,

...
Над 100 холивудски знаменитости, сред които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър,
Коментари Харесай

Холивудски звезди срещу NBC заради Тръмп

Над 100 холивудски звезди, измежду които Барбра Стрейзънд, Бен Стилър, Джулия Луис-Драйфус, Дж. Дж. Ейбрамс, Джулиан Мур, Аарон Соркин и доста други разкритикуваха остро телевизионната мрежа NBC, че ще излъчва, по същото време, когато това ще направи Джо Байдън по конкурентната мрежа – АВС.
Американският президент и Байдън ще вземат участие в едновременни дуели по малките екрани, откакто директният спор беше преустановен откакто Тръмп се болести неотдавнашното заразяване на Тръмп с ковид.
 Тръмп упрекна в цензура Facebook и Туитър Тръмп упрекна в цензура Facebook и Туитър
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува решението на администрациите на Facebook и Туитър, което ограничи разпространяването в тези...
Тръмп отхвърли да взе участие във виртуален спор с съперника си, което докара до това Байдън да насрочи независимо едночасово предаване в ABC.
„ Бяхме съкрушени, когато научихме, че сте избрали да излъчите спор с президента Тръмп... тъкмо против програмата на вицепрезидента Байдън “, се споделя в отворено писмо до ръководителите на NBCUniversal, подписано от над 100 артисти, писатели и режисьори.
" Съгласявайки се да излъчвате представянето на Доналд Тръмп като като контрапрограма против по ABC, вие поощрявате неприятното държание на президента ", гласи писмото.
В текста, подписан от доста известни сегашни и някогашни чиновници на мрежата NBC, се упорства, че желаението на създателите му не е. Призивът, насочен в писмото е неговото показване да бъде излъчено по друго време, тъй че американските гласоподаватели да имат опция да гледат и двете.
 Цели 17 % преимущество на Байдън пред Тръмп, съгласно изследване Цели 17 % преимущество на Байдън пред Тръмп, съгласно изследване
Предизборната битка в Съединени американски щати навлиза във финалната си фаза и изследване на Opinium Research и The Guardian демонстрира рекордните 17 % р...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР