Над 100 деца и младежи в неравностойно положение ще бъдат

...
Над 100 деца и младежи в неравностойно положение ще бъдат
Коментари Харесай

Благотворителен бал събра 92 хил. лв. за над 100 деца в неравностойно положение

Над 100 деца и младежи в неравностойно състояние ще бъдат подкрепени с помощта на събраните 92 000 лв. по време на 14-тия годишен благотворителен бал на фондация “Сийдър “ – “Changemakers Charity Ball” на 2-ри ноември в Централния боен клуб.

На събитието участваха 200 посетители от бизнес елита и културния живот в България, измежду които сътрудници и дългогодишни поддръжници на организацията, както и нови съидейници, искащи да бъдат част от смяната за децата и младежите.

Изпълнителният шеф на фондация “Сийдър” Александрина Димитрова благодари на присъстващите, че поддържат децата в потребност. Тя описа, че фондация “Сийдър” е пола ангажимент да осигуряваме денонощни грижи и профилирана поддръжка на над 100 деца в неравностойно състояние, която обаче няма по какъв начин да се случи без поддръжка.

Основна част от програмата на събитието беше благотворителният търг с колекционерски предмети и прекарвания. Водеща на аукциона за трета поредна година бе професионалният аукционер, лицензиран от английската аукционна къща Кристис – Преслава Фентъм – Флетчър. Най-скъпо продаденият предмет тази година беше тениска на Ливърпул с подписи на всички футболисти от тима. Сред най-желаните предмети от търга бяха кулинарно прекарване със 7 степенно гурме меню, предоставено от известния началник Антоан Верест, колекционерски предмет от паметната сага “Междузвездни войни” и 2 ВИП предложения за Гала премиерата на извънредната прожекция на последния филм " Възходът на Скайуокър ", както и картина на международно известния български художник Петър Мичев.

Всички средства от вечерта ще бъдат вложени в самостоятелната грижа за децата и младежите, които фондация “Сийдър” поддържа.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР