Над 100 членове на младежи ГЕРБ от областите Враца, Видин

...
Над 100 членове на младежи ГЕРБ от областите Враца, Видин
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ с форум срещу фалшивите новини

Над 100 членове на младежи ГЕРБ от областите Враца, Видин и Монтана вземат участие във конгрес, отдаден на битката с подправените вести. Двудневното събитие бе намерено в Градската концертна зала от самобитния хазаин – народния представител и регионален началник на младежите във Враца Мартин Харизанов и водача на националната организация Георг Георгиев.

„ Честит празник на ГЕРБ и цветущ празник на господин Бойко Борисов. Днес сме се събрали на национална академия на младежи ГЕРБ по една тематика, която извънредно доста вълнува нашето общество. Тя е „ Фалшиви вести – атентат против истината “. Като младеж, който живее тук, моята идея е развиването на Северозапада. Убеден съм, че всички дружно в тази зала ще се борим до дъно, с цел да може той да застане там, където му е мястото. Благодаря ви, че сте тук “, съобщи при откриването националният представител Мартин Харизанов.

„ Честит празник на нашата партия, която към този момент 16 години прави България по-добро място за живот. Благодаря на нашите домакини от Враца, че за повторно одобряват наш конгрес, на който да поговорим освен за подправените вести, само че и за тези, които ги създават против нас. Трябва да променим тази отровена атмосфера в нашето общество “, съобщи водачът на младежи ГЕРБ Георг Георгиев.

„ Приятели, положителни пристигнали във Враца. Тази заран видях една фотография, на която сме с Цецо Паунов преди 16 години искахме да създадем обединяване на европейско мислещите хора. Мнозинството още сме част от този екип и напъните си заслужаваха, тъй като направихме доста за страната ни. Аз не чета подправени вести. На този конгрес има младежи, които ще поемат отговорността за ръководството на своите градове, общини и тази академия е доста скъпа за това по какъв начин хората ни чуват. Смисълът в политиката е да градиш и дано да сътворяваме тук своите фамилии, градове, общини, а и страна. Ще живеем по този начин, както си го създадем ние и то с отговорност за децата и родителите си “, съобщи от своя страна кметът на Враца Калин Камен.

Приветствие към форума насочиха още народните представители Петя Аврамова, Росица Кирова и Ирена Димова, както и регионалните координатори Красен Кръстев и Александър Матеев.

Лектори на форума са Харалан Александров, Любчо Нешков, Росен Йорданов и Флориан Хартлеб, а събитието се провежда с поддръжката на фондация „ Ханс Зайдел “. 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР