Над 1 млн. трансакции са направени с само през първата

...
Над 1 млн. трансакции са направени с само през първата
Коментари Харесай

Над 1 млн. трансакции с карта neon на tbi bank само за една година

Над 1 млн. преводи са направени с единствено през първата година, откогато tbi bank пусна ексцентричния артикул на българския пазар. neon се отличава с комбинацията си от дебитна карта и шопинг функционалности, които вършат ежедневното банкиране и извършването на покупки по-лесни и комфортни за клиентите.

Карта neon , дружно с tbi bank app, дават редица преимущества на потребителите като разплащателна сметка без месечна такса, безграничен брой мигновени преводи в лв. и евро без такси, алтернатива за делене на заплащания на безлихвени вноски, както и най-високите лихви по депозити на българския пазар (до 3,2%) и по разплащателна сметка (до 2,1%). За повече улеснение, карта neon може да бъде добавена в цифровите портфейли Apple Pay и Гугъл Pay.

Заради всички тези преимущества над 100 хиляди българи към този момент избраха да ръководят парите си и да пазарят всекидневно с neon . Най-младият от тях е на 18 година, а най-възрастният - на 89.
 Снимка 658578
Източник:

Като дебитна карта neon е употребена най-често за извършване на покупки в хранителни магазини, за заплащания при пътешестване, на бензиностанции и за развлечения като кино, заведения за хранене и нощни заведения. Най-малката трансакция, направена с картата, е на стойност 0,30 лева за носни кърпички, а най-голямата - над 60 хиляди лева за нов автомобил.

В допълнение, карта neon дава на клиентите няколко комфортни варианти за финансиране . За по-малки покупки, потребителите могат да задействат шопинг предел (до 5 хиляди лева.), който им разрешава да купуват мечтаните артикули или услуги като употребяват финансиране от банката и да разделят заплащането напред във времето - за 3 месеца (безплатно) или за 6 и 12 месеца (с дребна такса). За по-големи покупки, да вземем за пример ремонт на автомобил или апартамент, клиентите могат да се възползват от в допълнение финансиране (до 20 хиляди лева.). Те могат да аплайват, да подпишат контракт и да получат парите по сметката си в границите на минута - напълно цифрово, когато и да е на денонощието. През 2023 година посредством тези гъвкави решения клиентите на tbi bank са получили финансиране за над 100 млн. лева

Друга комфортна функционалност е " Кредитна почивка ", посредством която клиентите могат да отсрочат заплащането на вноска. Над 20 хиляди консуматори към този момент са се възползвали от тази алтернатива.
 Снимка 658579
Източник:

" Щастливи сме от непрестанно възходящия интерес към neon и tbi bank app през последните месеци. Това беше една вълнуваща година, в която въведохме доста нови функционалности и преодоляхме редица провокации в устрема ни към съвършенство. През актуалната година ще продължим да внедряваме нови функционалности всеки месец, с които да вършим ежедневното банкиране и извършването на покупки още по-лесни и комфортни за нашите клиенти ", споделя Питър Барон, основен изпълнителен шеф, tbi .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР