Над 1 млн. лв. са щетите, причинени от големия пожар

...
Над 1 млн. лв. са щетите, причинени от големия пожар
Коментари Харесай

След огнения ад на ТИР паркинг в петричкото с. Първомай! Над 1 млн. лв са щетите за бизнесмена Ив. Данаилов- Ванчо Пича, двама маскирани са подпалвачите /Снимки/

Над 1 млн. лева са вредите, породени от огромния пожар тази нощ, избухнал на ТИР паркинг в петричкото село Първомай, за който съобщихме рано през днешния ден.. 8 тира и едно ремарке, благосъстоятелност на предприемача Иван Данаилов- Ванчо Пича, са изгорели, откакто двама незнайни с маски на лицата, излели туби с бензин и драснали клечката. Обектът се охранява, неразбираемо къде са били охранителите в този миг, че не са видели подпалвачите.

Тази заран служители на реда и огнеборци продължиха с огледа и откриха следите от умишленото опожаряване на тировете, а гледката на мястото е ужасяваща, пожарът още тлееше рано сутринта. Бизнесменът Данаилов е свикан на разпит, с цел да се види дали може да помогне на разследването-има ли съмнения, неизплатени сметки, или задължения.

Данаилов е измежду първите превозвачи в региона, с сполучлив бизнес и най-вероятно става въпрос за конкуренция в сектора. Разкриването на сходен вид закононарушения е извънредно мъчно, а палежите станаха желан метод за възмездие. Припомняме, че предходната година по сходен метод опожариха тирове на известно семейство в Сандански, само че досега подпалвачи не са разкрити.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР