Над 1 милион лева трябва да плаща ЦСКА за ползването

...
Над 1 милион лева трябва да плаща ЦСКА за ползването
Коментари Харесай

ЦСКА плаща над 1 милион лева за Българска армия и Панчарево

Над 1 милион лв. би трябвало да заплаща ЦСКА за използването на стадион "Българска войска " и базата в Панчарево.

Наемът за двете бази е на стойност 985 188 лв., излиза наяве от оповестените контракти на страницата на Министерството на младежта и спорта, което е притежател на базите.

За "Българска войска " месечната сума е 43 158 лв., а за базата в Панчарево - 38 941 лв.. Отделно от това се заплащат налог здания и такса боклук, както и режийните на двата парцела. Само налозите към общината са към 300 000 лв., написа още "24 часа ".

Изданието е получило договорите единствено часове, откакто е пуснало искане по Закона за достъп до социална информация.

Напрежението към договорите пристигна от аматьорски отбор, който употребява абревиатурата ЦСКА, който изиска достъп по време на служебното държавно управление и заведе дело. Оказа се, че отводът е поради погрешно потребление на Закона за достъп до социална информация, твърди "24 часа ".

До края на годината би трябвало да се направи конкурс за дълготраен наем въз основата. За задачата държавното управление промени статута на парцелите. Проблемите това да не стане е в утежнение на парцелите, като те към момента не могат да бъдат апортирани в "Сердика спортни парцели ", ново държавно сдружение, към което ще се водят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР