Над 1.1 милион са онлайн потребителите, които през септември са

...
Над 1.1 милион са онлайн потребителите, които през септември са
Коментари Харесай

Над 1.1 милион души са избрали Vesti.bg през септември

Над 1.1 милион са онлайн потребителите, които през септември са посетили Vesti.bg, сочат данните от класацията на Gemius*. Това е следващият месец от март 2016 година до момента, в който Vesti.bg заема първата позиция измежду новинарските уеб сайтове у нас с максимален брой гости.

Тези резултати трансформират Vesti.bg в безспорен водач измежду българските осведомителни онлайн медии.

Успехът на уеб страницата се дължи на модерния метод на редакторския му екип, посредством който потребителите могат да наблюдават водещите събития от страната и чужбина, а в това време да са в час и с най-актуалните вести в обществените мрежи. Сайтът „ приказва “ езика на онлайн потребителите и това го прави една от най-предпочитаните модерни онлайн медии у нас.

Заедно с Vesti.bg, oтлични резултати означават и останалите осведомителни уеб сайтове от групата на "Нетинфо ", част от "Нова Броудкастинг Груп " - DarikNews.bg и Nova.bg. Данните за септември демонстрират, че дружно трите уеб страницата доближават до 42% от десктоп потребителите в България.

Интересна наклонност се обрисува и при потребителите, употребяващи новинарските уеб сайтове на "Нетинфо " през мобилни устройства. Техният дял нараства, като през последните месеци даже надвишава този на десктоп потребителите.

Това се дължи най-вече на смяната в потребителските привички – мобилните устройства към този момент са еднообразно употребявани за четене на наличие както на открито, по този начин и вкъщи. "Нетинфо " съумява да отговори на тези световни промени, като създава модерни цифрови технологии за възстановяване на потребителското прекарване пред дребния екран. Instant articles във Фейсбук, с които потребителите могат да четат вести без да напущат обществената мрежа, създаването на PWA (Progressive Web App) за DarikNews.bg и Nova.bg, което дава по-голяма експедитивност при прилагане на уеб страниците през смарт устройство, са единствено дребна част от тактиката на компанията за цифрови нововъведения.

*Данните са от Gemius за септември 2017 година.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР