Начо Стригулев, редактор Технологии“ в Мениджър“ бе член на журито

...
Начо Стригулев, редактор Технологии“ в Мениджър“ бе член на журито
Коментари Харесай

Редактор на „Мениджър“ в журито на конкурса Siemens Press Award 2017

Начо Стригулев, редактор „ Технологии “ в „ Мениджър “ бе член на журито на състезанието Siemens Press Award 2017. Другите българи в журито бяха Румяна Парушева, началник на отдел „ Комуникации “ в Siemens България; Елена Кирилова, публицист от Investor.bg и водещ на софтуерното шоу UpDate в Bloomberg TV Bulgaria; доцент доктор Атанас Георгиев, издател и гл. редактор на Publics.bg и сп. „ Ютилитис ” и шеф на магистърската стратегия „ Икономика и ръководство в енергетиката, инфраструктурата и комуналните услуги ” към Стопански факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

В централата на Siemens Austria във Виена бяха оповестени спечелилите. Наградени бяха три материала, на участниците от Австрия, Израел и Румъния, като всеки от тях получи чек за 1000 евро.

Siemens Press Award се провежда от световния софтуерен колос за втора поредна година. Организаторите регистрираха, че ползата към настоящото издание на състезанието се е нараснал неведнъж спрямо предходната година.

Конкурсът се организира в  11 страни от района – Словакия, Румъния, Унгария, България, Украйна, Хърватска, Словения, Молдова, Черна гора, Сърбия и Австрия, като от тази година взе участие и Израел. В журналистическата конкуренция вземат участие всевъзможен тип журналистически материали, в това число от печатни, онлайн и електронни медии.

Siemens Press Award е разграничен на два стадия. В първия кръг четиричленното жури от специалисти, водещи публицисти и представители на Siemens дефинира спечелилия във всяка страна. През тази година националният победител за България бе журналистът от " Капитал " Мария Манолова. Във финалния кръг всички членове на национални журита правят оценка селектираните материали, с цел да дефинират крайните спечелили.

Според Siemens състезанието има за цел да награди най-хубавите журналистически материали по някои от най-важните световни трендове на нашето време. Организаторите се надяват да разпространяват тези трендове в обществото и да насърчат общуването сред публицисти от на Централна и Югоизточна Европа. През тази година тематиката на състезанието бе „ Дигитализация/Индустрия 4.0 ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР