Начо Пантелеев, който уби с колата си Ферарио Спасов, се

...
Начо Пантелеев, който уби с колата си Ферарио Спасов, се
Коментари Харесай

Начо, убил Ферарио Спасов в катастрофа, не е избягал

Начо Пантелеев, който умъртви с колата си Ферарио Спасов, се появи в Горна Оряховица.

Лясковчанинът пристигна в Районния съд по дело за държане на опиати. 9.7 грама марихуана са открити в къщата му в Лясковец на 7 декември 2022 година Делото обаче не потегли заради служебна ангажираност на юриста му Венцислав Фоти.

Така Начо бе самичък в коридорите и в правосъдната зала, настойчиво криейки лицето си от публицисти. Той остана безгласен на отправените му въпроси къде е липсващ, откакто бе пуснат с мярка подписка след случая.

В залата обаче съобщи, че държи делото, по което е обвиняем, да се гледа в наличие на бранителя му. То върви към привършване с административно наказване, санкция до 1000 лева поради незначителен случай, изясни арбитър Христо Попов. Така съвещанието за държане на опиати бе отсрочено за следващата година.

Жестоката злополука стана на 11 ноември. 24-годишният мъж опустоши със състезателен " Мерцедес " колата на футболния треньор Ферарио Спасов на пътя София - Варна. 

Спасов се прибирал от мач на тима си " Левски " - Лом към Ловеч, когато колата му била застигната откъм гърба от мерцедеса, който летял с гневна скорост по мокрия асфалт в посока Велико Търново. По незнайни аргументи 24-годишният Начо не съумял да спре, блъснал голфа на известния футболен експерт откъм гърба и го изхвърлил в страни от пътя. Ферарио Спасов е умрял на място в смазаната до неузнаваемост
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР