Начинът, по който новороденото влиза в живота му е невероятен

...
Начинът, по който новороденото влиза в живота му е невероятен
Коментари Харесай

Как пожарникар изроди бебе, без да подозира, че ще стане негова дъщеря

Начинът, по който новороденото влиза в живота му е необикновен

Марк Хадън е пожарникар от Южна Каролина и горделив баща на три деца, в това число на 6-годишната Ребека Грейс. Начинът, по който тя влиза в живота му е необикновен, пише ohnamama.bg.

В изявление за сп. “People ” Хадън споделя за деня, който е трансформирал живота му. На 14 ноември 2011 година той дава отговор на позвъняване до 911 от жена, която изпитва мощни болки в корема. Когато идва на адреса, пожарникарят схваща, че ще му се наложи да изроди бебе за първи път в живота си. Хадън също по този начин би трябвало да даде незабавно О2 на бебето, защото то не може да диша единствено.

„ Тя се бори от момента, в който беше сложена в ръцете ми. Беше необикновено да я чуя да плаче “, споделя Марк.

След като завежда бебето в болничното заведение, Марк схваща, че родилката не може да се грижи за момиченцето, защото е самотна майка на младеж. Той и брачната половинка му Бет отдавна обмисляли да си осиновят дете, откакто ражданията на двамата им сина протичат с затруднения.

Двамата вземат решение да посетят майката в болничното заведение. „ Сърцето ми остана при тази жена “, споделя Бет, „ Занесох ѝ дребен молитвеник и я попитах дали мога да ѝ донеса каквото и да било “. Когато лекарят влиза в стаята и стартира да приказва за осиновяване, майката признава, че не може да даде детето си на някой, който в никакъв случай не е срещала.

„ Изведнъж се появи опцията да ѝ кажа, че двамата с Марк се молехме за осиновяване от години. А тя ме погледна и сподели: „ Искам да осиновиш моето бебе  “. Обадих се на Марк и му споделих: „ Мисля, че преди малко се сдобихме бебе. “

Днес Ребека Грейс знае цялата история за това по какъв начин е срещнала майка си и татко си. Тя обича балет и гимнастика и се схваща отлично с братята си.

„ Всеки ден с неспокойствие чакам да я събудя, да я подготвя за учебно заведение, а вечерта да я прибера вкъщи “, споделя Марк пред CNN. „ Това са най-хубавите дни от живота ми. Тя способства толкоз доста за живота на всички ни. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР