Начинът, по който мисли серийният убиец, е далеч от разбиранията

...
Начинът, по който мисли серийният убиец, е далеч от разбиранията
Коментари Харесай

28 смразяващи кръвта истории за серийни убийци

Начинът, по който мисли серийният палач, е надалеч от разбиранията за обикновено. Функционирането на мозъците на тези нарушители е необяснимо за науката. Според проучванията те нямат съответна демографска група, пол, възраст, раса или вяра. Обикновено килърът не познава жертвата си. Той я избира на инцидентен принцип. Престъпленията са отражение на нуждата от садистично доминиране над жертвата, сочат данни на ФБР.

Има случаи, в които у подобен вид нарушители са открити необятен набор от личностни проблеми като психопатия, социопатия и други, само че болшинството от тях не са оповестени публично за луди.

Доказано е, че откакто сериен палач стартира да убива, той или тя няма да може да спре самичък. Въпреки това се следи, че при множеството има къса пауза в закононарушенията малко преди да бъдат хванати.

Вижте още забавни и малко известни обстоятелства за едни от най-жестоките серийни убийци в историята:
Точно преди да бъде задържан серийният палач Джефри Дамър натрупал толкоз доста трупове в жилището си, че се наложило едно от телата да постави във ваната си. Така той си взимал душ над него всеки ден, в продължение на месеци.Журналистът Владо Тенески е арестуван, откакто самичък оповестява за личните си закононарушения. Наложило се даже да убеждава полицията, че не се майтапи, като разкрил информация за убийствата, които единствено причинителят можел да знае.
Crime reporter, Vlado Taneski, was found to be a serial killer after writing unpublicized details about the murders.
— SERIOUSLY STRANGE (@SeriousStrange) Вероятно най-известният и жесток измежду серийните убийци Тед Бънди е ликвидирал 36 души. В същото време той работел на гореща линия за самоубийства с авторката Ан Рул. Там задължението му било да разубеждава хора, които желаят да сложат завършек на живота си. На това му се споделя подигравка.
Освен това Бънди бил доста деен в политиката и даже се появили спекулации, че един ден той ще се кандидатира за губернатор на Вашингтон.

Бънди си признава, че е умъртвил над 100 души, доста повече от жертвите, за които е упрекнат. Поискал прахът му да бъде разпилян над Каскадните планини във Вашингтон, където са открити четири от неговите жертви. Желанието му било изпълнено.
Денис Рейдър, прочут още като ВТК (Bind Torture Kill) стартира да комуникира с полицията след години пауза от закононарушенията си. По това време са минали десетилетия, без да бъде хванат. Рейдър изпраща на проверяващите подигравателни писма и предмети. Заловен е, откакто пита полицията дали могат да го проследят, в случай че им изпрати дискета. Детективите го твърдят, че няма по какъв начин да стане, посредством известие във вестника. Той им се доверява и изпраща дискетата, а по нея са открити метаданни, свързващи го с църквата, която посещава. Така той е оголен и задържан.
Освен това Рейдър толкоз се страхувал от серийния палач ВТК, т.е. от себе си, че сложил аларми в домовете на няколко от жертвите си.

- Things about the serial killer -

/ BTK /

Dennis Rader himself had chose his nickname: " BTK, Bind, Torture, kill ”. He liked to prepare his crimes, follow and harass his future victims before torturing them for a long time. For nearly thirty years, he sent terrible letters
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР