Началото на юли донесе модни вълнения за Пенелопе Круз, носещи

...
Началото на юли донесе модни вълнения за Пенелопе Круз, носещи
Коментари Харесай

Когато Swarovski и Chanel срещнаха Пенелопе

Началото на юли донесе фешън безредици за Пенелопе Круз, носещи името на две марки.

На 2 юли в Париж актрисата показа лична сбирка взаимно със Swarovski , която се състои от 14 бижута по дизайн на носителката на „ Оскар “.

Пенелопе Круз и една от петте изпълнителни шефове на компанията – Надя Сваровски, вземат решение да си партнират по време на обяд в обичания мадридски ресторант на испанката Filandon откакто Сваровски прави първата крачка.

„ Разговаряхме за неща, които нямат нищо общо с бижута. Приказвахме за живота и още през цялото време усетихме доста мощна връзка. “

Срещите на красиви места не престават с Apicius – ресторант, ситуиран на във вила от XIX в. северно от бул. Шанз-Елизе, където в понеделник дамите демонстрираха бижутата на Круз. За тях актрисата споделя:

„ Надя ми даде свободата да сътворявам единствено неща, които в действителност одобрявам. Така че не ми се постанова да неистина в изявленията. Много се вълнувам за всяко едно от бижутата. “

 Пенелопе Круз Getty

Видяхме Круз с няколко модела от сбирката по време на Фестивала в Кан тази година, измежду които комплекти с рубини, сапфири и диаманти с обков от 18-каратово злато . Колекцията е изцяло устойчива, като единственият камък, който не е обработен в лаборатория, е белият топаз.

Идеята за устойчиви бижута е главният детайл, който притегля Круз за плана:

„ Когато Надя ми описа по какъв начин правят работата си, бях доста въодушевена. Грижа ме е за това да не вредим на планетата с дейностите си, облеклата, които носим, и това, което консумираме. “

 Пенелопе Круз Getty

Любимото ѝ украшение от сбирката е пръстен, формиран от три рубина във формата на круша, обградени от диаманти. Той е отдаден на различен пръстен, който актрисата получава от баба си.

„ Мотивите ми са сантиментални, тъй като не съм специалист, а обожател, което също считам за значимо. Когато бях дребна, преглеждах списанията във фризьорския салон на майка ми и рисувах от горната страна, тъй че да нещата да наподобяват както на мен ми наподобява по-добре. Започнах да върша това на 7 година и красивият дизайн е нещо, което постоянно съм ценила. “

Бижутата от сбирката на Круз би трябвало да влязат в продажба през септември, а в това време Swarovski възнамерява версия на сбирката на по-достъпни цени , която също е подчинена на концепцията за бижута, основани в лаборатория. Пенелопе е твърдо „ за “:

„ Искам хората да могат да си разрешат повече от нещата, които сътворявам. “

 Пенелопе Круз Getty

Модните завършения на Круз продължиха и във вторник вечер. Toгава тя посети ревюто на Chanel по случай сбирката висша мода за есен/зима 2018-19, на което актрисата за първи път се появи в новата си роля на дипломат на марката.

Пенелопе Круз ще бъде отпред на нова акция, снимана от креативния шеф на Chanel Карл Лагерфелд. Пред уеб страницата WWD актрисата споделя:

„ Това е паметна марка, а Карл е талант – от дребна удивлявам се на всичко, което той основава, тъй че е голямо наслаждение да работя с него. Той е като краля на модата и заснехме доста. Много забавна фотосесия, а да бъдеш пред неговата камера е премеждие. “

 Пенелопе Круз Getty

На събитието Пенелопе се появи като същинска парижанка в рокля от туид в розово и бяло, комбинирана с бяла барета, дребна розова чанта Chanel и обувки в нюд колорит . Актрисата стоеше на първи ред по време на ревюто, където се срещна с Лили Роуз Деп, Лиу Вен, Трейси Елис Рос и още сътрудници от промишлеността.

Круз нееднократно е носила рокли Chanel на аления килим, а като дипломат на марката тя се причислява към компанията на Кристен Стюарт, Джулиан Муур, Кийра Найли, а неотдавна и Марго Роби, която дебютира с акция предишния месец.

Пенелопе продължава с цялостен напред освен в стилните редици, само че и на екран. Тази година я видяхме в кожата на Донатела Версаче в сериала „ Американска престъпна история: Убийството на Версаче “ и като Вирхиния Вайехо – колумбийска журналистка и държанка на Пабло Ескобар, в „ Да обичаш Пабло “.

 Пенелопе Круз Getty

Предстои да я гледаме още веднъж в партньорство с Хавиер Бардеми във „ Всички знаят “ на Асгар Фархади. За предпочитане - в кино салона и с Swarovski или Chanel по нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР