Началото на всяка нова година носи у всеки един от

...
Началото на всяка нова година носи у всеки един от
Коментари Харесай

10-те неща, които ще започна да правя през новата година (част 2)

Началото на всяка нова година носи у всеки един от нас позитивен заряд за нови желания, нови стремежи и нови фантазии. За да стартираме уместно и тази година е добре да сложим авансово новите цели, към които ще се стремим през идващите 365 дни.

Вече започнахме листата с нещата, които ще стартираме да вършим, а в този момент, за да ви помогнем да сформирате новите си желания, ще ви представим още 10 новогодишни обещания, които всички ние най-често си даваме.

1. Ще отслабна

След голямата поредност от празнични трапези, обещанието, че ще отслабнем през идната година е първото, което си даваме. Можем да се ангажираме с слагането на съответни килограми като цел или просто да си кажем, че би трябвало да понижим храната. Важното е, че мнозина от нас вземат решение след Нова година да сложат тежестта си под строго наблюдаване.

2. Ще понижа потреблението на алкохол

 10-те неща, които ще стартира да върша през новата година (част 2)

Отново разследване на коледната и новогодишната софра, доста от празнуващите си споделят, че ще понижат потреблението на алкохол през идната година. Ако сте траяли с алкохолните прекарвания и по време на поредицата от именни дни при започване на януари, то тогава може би даването на подобен вид заричане би ви било от изгода.

3. Ще спра да пуша

С ограничението на алкохола идва и обещанието за прекъсването на цигарите от пушачите. Колкото и невероятно да ни се коства предприемането на сходна стъпка, доста от далите това заричане, фактически, удържат на думата си. Ако възнамерявате в миналото да спрете пушенето, то стартирането на новата година е съвършеното време за това.

4. Ще стартира нещо ново

 10-те неща, които ще стартира да върша през новата година (част 2)

Дали ще си дадете заричане да започнете нов бизнес, нова работа, нови обучителни курсове или научаването на нов език – значимото е, че ще дадете на живота си нова, вълнуваща смяна. Този вид заричане може да разнообрази или даже промени радикално живота ви, по тази причина в случай че сте настроени рисковано – тогава впуснете се в нещо ново през идната година!

5. Ще намеря любовта

Ако към момента не сте разкрили подобаващата половинка, то през новата година можете да си дадете заричане да я намерите! Възможно е до този миг да сте отдавали огромна част от времето си на кариерата или образованието си, само че от този януари можете да започнете да обръщате внимание и на любовния си живот.

6. Ще спестявам повече пари

 10-те неща, които ще стартира да върша през новата година (част 2)

Обещанието да стартираме да пестим повече средства нормално важи до идната ни невероятна покупка. За да прекратим непрекъснато повтарящия се цикъл на обещания, можем просто да стартираме годината с ясна тактика за това какъв брой и по какъв метод можем да спестим.

7. Ще стартира да упражнявам

Заедно с обещанието си за намаляването на килограмите, доста от нас постоянно си споделят, че от новата година ще стартират старателно да упражняват. Ако не сте от най-отдадените на спорта персони, то тогава можете да накарате бъдещото си „ Аз “ да тренира, заплащайки авансово за абонаментна фитнес карта. Сигурни сме, че тласъкът да се възползвате от нещо, което към този момент сте заплатили ще бъде доста по-голям.

8. Ще пътувам повече

 10-те неща, които ще стартира да върша през новата година (част 2)

Пътуването и преоткриването на нови места постоянно носи със себе си доста мемоари и хиляди позитивни страсти. Доставете си огромна доза от това възприятие през идната година, давайки си обещанието, че ще намерите време и метод за най-малко едно незабравимо странствуване!

9. Ще си изплатя всички задължения

Независимо дали става въпрос за дребен заем, взет от другар или за огромен ипотечен или потребителски заем – задълженията са си задължения и носят със себе си извънредно отрицателен заряд. За да се отървем от този вид терзания, постоянно при започване на годината си споделяме, че през идващите 12 месеца ще прекратим всички наши отговорности. Ако съвместим това заричане с задачата да стартираме да спестяваме, вероятността да осъществим и двете е в действителност огромна.

10. Ще ставам по-рано

 10-те неща, които ще стартира да върша през новата година (част 2)

Ако графикът ви разрешава да се излежавате до късно, съвсем 100% сигурни сме, че всяка заран вършиме тъкмо това. Ставането обаче в късните часове носи и своите отрицателни страни като възприятието на отмалялост и чувството за бързото отминаване на светлата част на деня. Вземете максимума от всеки един ден, обещавайки си да ставате по-рано от новата година – ще се изненадате какъв брой огромна част от концентрацията ви се крие тъкмо в тези ранни часове. И в случай че това не е съумяло да ви стимулира задоволително, тогава вземете образец от най-успешните хора в света, които стартират деня си точно в тези часове. В листата с тези персони се подреждат Ричард Брансън (Virgin Group), Тим Кук (Apple) и Боб Иджър (Walt Disney).

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР