Началото на студения сезон вече се усеща. Това означава, че

...
Началото на студения сезон вече се усеща. Това означава, че
Коментари Харесай

Как да стопираме вируса в зародиш само с кърпа със сол- препоръчано от руски лекар

Началото на студения сезон към този момент се усеща. Това значи, че битката с грипа и други сезонни болести още веднъж става сложна.

Трябва да сте подготвени да запазите ефикасен метод за бързо изцеление, тъй че заболяването да не ни събаря със седмици.

  
Всеки знае, че несъразмерният банкет на сол може да навреди на вашето здраве. Но потреблението на физиологичен разтвор за лекуване е това, от което се нуждаете! Дори руският доктор И. И. Щеглов знае как да излекува грипа за няколко дни благодарение на артикул, който има във всяка кухня. Отначало не имах вяра, само че баба ми сподели, че в детството ми този способ помагаше всякога. Казвам ти!

Борба с грипа по наставление на д -р Щеглов

При главоболие или хрема би трябвало да се наложи превръзка на тила и челото. След 1,5 часа няма да има диря от признаци. Ако главоболието е мощно, нанесете превръзка за една нощ.

При първите признаци на грип започнете да се „ обличате “ с физиологичен разтвор. Ако сте пропуснали времето, ще би трябвало да превържете и гърба си. Това изисква два пласта мокри кърпи и един пласт сухи кърпи. Превръзките би трябвало да се оставят за една нощ. Общо ще ви трябват към 4-5 процедури, с цел да излекувате тялото на грипа.

Приготвяне и потребление на физиологичен разтвор

Разтворете 3 супени лъжици сол в 1 литър чиста преварена вода.

Потопете забрадка в приготвения разтвор за минута. Изстискайте леко.

   След като прикрепите превръзката към болното място, прикрепете я и не забравяйте да поставите парче естествена вълна от горната страна. Агнешката е най -добрия вид.

Свалете солената превръзка заран и повторете процедурата вечер.

   Как да употребявате превръзка с физиологичен разтвор

Солевият разтвор не би трябвало да бъде във висока централизация. 10% сол ще бъде задоволително. Всичко е наред, в случай че концентрацията е по -малка. Факт е, че разтвор с висока централизация на сол може да аргументи разрушение на капилярите.

Внимателно изберете материала за превръзката. Тя би трябвало да е естествена, дишаща. Най -добре е да употребявате дишащи части памук или лен.  Марлята би трябвало да се сгъва 8 пъти, памучната и ленена тъкан – единствено 4 пъти.

 Разбира се, превръзката важи единствено за региона, където сте я нанесли.

Не бързайте. Може да отнеме седмица, с цел да видите резултата от солевия разтвор.

   Превръзката не би трябвало да е доста суха или мокра по време на нанасяне. Изстискайте тъканта по средата. Освен това разтворът би трябвало да е много парещ. Прикрепете превръзката с лепяща лента или превръзка.

Ето един елементарен, само че необикновено ефикасен способ за битка с грипа. Веднага щом почувствате първите признаци на дискомфорт, побързайте да го приложите. Не позволявайте на заболяването да се популяризира и да ви направи пленник на леглото и медикаментите. Бъдете здрави!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР