Началото на седмицата бе белязано с невероятно шоу на сцената

...
Началото на седмицата бе белязано с невероятно шоу на сцената
Коментари Харесай

Втора победа за Дарин с емоционално изпълнение в „Като две капки вода“

Началото на седмицата бе белязано с необикновено шоу на сцената на „ Като две капки вода “, а участниците в паметното предаване на NOVA развълнуваха феновете в залата и пред екраните с невероятни си фалшификати, мощни страсти и доста танци за седми следващ понеделник.

Куп български звезди гледаха онлайн фалшификати на самите себе си или се включиха в спектаклите на сцената. Сред тях бяха Група Б.Т.Р. и P.I.F., Константин, Борис Дали, Илиян, Жени Калканджиева, продуцентът на предаването Маги Халваджиян и вокалният възпитател Етиен Леви. Към нормалния състав на журито в лицето на Хилда Казасян, Юлиян Вергов и Фънки, се причисли вокалистът на БТР - Наско, подготвен да прави оценка сложните превъплъщения.

Най-силната страст посредством музика съобщи Дарин Ангелов в облика на незабравимия музикант, артист и създател на песни Димо от P.I.F. Изпълнението на „ Приказка “ донесе втора поредна победа за артиста, а дългите овации от цялата, изправена на крайници зала, бяха и в памет на Димо. “Това е страховит миг. Благодаря ви! “ – показа през сълзи брачната половинка на Димо Люба, която също бе в студиото. На мястото на музикантите от P.I.F., които гледаха осъществяването от публиката, на инструментите на сцената до Дарин застанаха Маги Халваджиян, Етиен Леви и водещият Герасим Георгиев – Геро.

Началото на вечерта беше сложено с гръм и тропот от Краси Радков, който подвигна студиото на крайници в облика на аржентинския музикален план King Africa. След песента, която остави Краси без мирис, танцовите стъпки пое Руслан Мъйнов, който тества уменията си по италиански език с хитовото парче на артиста и артист Руши - „ Il Ritmo Del Mio Cuore”.

В четвъртия си мъжки облик Мариана Попова запя с един от най-разпознаваемите гласове на българската рок сцена – този на Наско от Б.Т.Р. В представянето й на сцената се включиха музикантите от групата и Жени Калканджиева, която взе участие в клипа към песента „ Да погледна в теб “. „ Аз не мога да разясня. Трябва да си диря нова група и след довечера ще бъда уволнен, тъй като Мариана се оправи ужасно “, сподели Наско за имитацията. Водещите Рачков и Геро още веднъж разсмяха феновете с шегите си към Фънки, тъй като Крисия излезе под прожекторите в облика на близкия му другар Константин. Цялата зала запя, когато към нея се причислиха Борис Дали и Илиян, част от паметното трио БИК.

Сцената още веднъж се трансформира в церемониал на имитациите на международни звезди и български митове. Моню заблестя на сцената като една от иконите на поп музиката – Мадона. Заедно с “Funky Monkeys”,той не скри и танцувалните си умения. Пред комплицирана хореография със стъпките на Краля на попа Майкъл Джаксън се изправи Алисия. Примата на българската сцена Лили Иванова се появи за повторно на сцената на „ Като две капки вода “, само че този път в облика й влезе Есил Дюран. “Ти направи съвършената реплика “, разяснява Хилда след осъществяването, което изправи публиката на крайници.

Анелия изненада журито с нестихващата си сила в облика на Кейт Флинт, вокалист на британската група The Prodigy. В цялостен контрастност с нейното осъществяване, шоуто продължи с морски бриз и аромат на море, когато Александър Сано затанцува паметния танц на девойките от Las Ketchup.

Публиката в залата, превзета от положителното въодушевление, се причисли към хореографията.

В края на вечерта, Бутонът на шанса още веднъж изненада всички. Мариана ще бъде Тейлър Суифт, В обувките на Уитни Хюстън ще влезе Крисия, Руслан ще излезе на сцената като Янка Рупкина, Анелия ще се превъплъти в Дара, под прожекторите Сано ще излезе като Стефка Берова и Йордан Марчинков, Алисия ще запее като Руслан Мъйнов, Моню Монев ще влезе в облика на Чарли Чаплин, тежката задача да имитира Modern Talking се падна на Краси, Есил ще бъде Братя Мангасарян, а Дарин ще излезе като Wes.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ – понеделник, 20:00 часа по NOVA. Следващата седмица към журито ще се причисли Мария Илиева.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР