Началото на новата седмица ще бъде много вълнуващо за феновете

...
Началото на новата седмица ще бъде много вълнуващо за феновете
Коментари Харесай

Понеделник: Виктория Томова открива квалификациите в Мадрид


Началото на новата седмица ще бъде доста вълнуващо за почитателите на българския тенис. Виктория Томова е сложена под №1 в квалификациите за WTA 1000 шампионата в Мадрид и въобще няма да ни се наложи да чакаме дълго, с цел да я забележим на корта в испанската столица.

В 11:00 ч. българско време първата ни ракета ще открие програмата на корт „ Аранча Санчес “, а нейна съперничка в първия кръг от квалификациите ще бъде международната №158 Лейре Ромеро Гормас. Това ще бъде техен втори конфликт в границите на по-малко от 10 дни. Те се изправиха една против друга на полуфинала на W80 шампионата в Сарагоса, където Томова надви с 6-4, 6-3, а след това завоюва купата.

Впоследствие на втория по величина корт в „ Каха Магика “ ще забележим още два любопитни конфликта. Южени Бушар ще се изправи против Сара Сорибес Тормо, а Сара Ерани ще опита да в профил Кристина Младенович.

Днес стартират и квалификациите при мъжете, като в деяние ще забележим играчи като Беноа Пер, Ян-Ленард Щруф, Марко Чекинато, Аслан Карацев и Артур Фис.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР