Началото на Новата година ще изисква от вас да сте

...
Началото на Новата година ще изисква от вас да сте
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Рак за 2020 г.

Началото на Новата година ще изисква от вас да сте по-внимателни във всичко, което вършиме, само че най-много в работата ви. Януари ще ви посрещне с нелеки задания. Именно тогава от вас ще се изисква да сте по-старателни в служебните си връзки. Крайният резултат ще зависи от вашето успокоение, разсъдителност и дисциплинираност. Добре претеглените решения и душевното равновесие ще ви оказват помощ да изкачите нелекия път към върха. През февруари ще бъдете предстояща опора за фамилията си. Не подценявайте вашата роля за щастието на околните ви. Ваши другари също ще се нуждаят от вас. Март е време, в което да обърнете повече внимание на себе си. Времето, което сте отделили за другите през първите два месеца за годината в този момент ще би трябвало да бъде наваксано, с цел да осъществите вашите персонални стремежи и фантазии. Не се чувствайте отговорни за това.
От средата на април стартира извънредно удобен интервал за вас. Тогава ще намерите бързо и елементарно позволение на всичките ви проблеми. Ще се наложи да бъдете по-последователни, само че това надали ще ви коства изключително изпитание. Мислете за резултатите и по този начин ще се вдъхновите. Май е добър месец за къса отмора. Тогава е добре да спрете и да се замислите тъкмо в коя посока желаете да поемете. Не правете взаимни отстъпки с желанията и фантазиите си.
Юни и юли са вашите месеци за дейна отмора. Не бягайте от компанията на другари. Именно те ще създадат прекарванията ви по-силни и запаметяващи се. Самостоятелните представители на знака може да срещнат любовта на живота си. Някои от вас ще се осмелят да пробват силите си в рискови спортове. Каквото и да вършиме спазвайте разпоредбите за сигурност. Август е добър месец за работа. Тогава може да изникне и опция да закупите лично жилище. Някои представители на знака ще се замислят дали да не основат семейство.
През септември не намалявайте темпото. Това може да е време от извънредно значение за развиването ви в кариерата. Бъдете подготвени за всевъзможни провокации. Винаги имайте авариен проект за деяние. През октомври ще настъпи дълго чакано време с понижаване на интензивността. Каквото и да вършиме - правете го постепенно и умерено. Тогава може да си подарите и къса отмора със спа процедури.
През ноември някои от вас може да се замислят за промяна на работата. Започнете да оглеждате разнообразни благоприятни условия в тази тенденция. В фамилията ще царува естетика и съгласие. Декември ще ви сервира приятна изненада в служебно отношение. Бъдете подготвени за потегляне на път. Отделете си задоволително време за околните. Те ще са на ваша страна постоянно, когато имате потребност от това.
През 2020 година  Меркурий  ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера  ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от финансов темперамент. Възможно е връщането на остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс  ще бъде назадничав от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР