Началото на новата година е и докато махаме за сбогом

...
Началото на новата година е и докато махаме за сбогом
Коментари Харесай

Купувачите се „раздразняват“, когато забелязват великденски яйца в Sainsbury`s на 1 януари

Началото на новата година е и до момента в който махаме за довиждане на 2023 година, махаме за довиждане и на всички коледни сладкарски произведения по рафтовете - и явно към този момент приветства в великденските лакомства.

Но се оказва, че не всички са удовлетворени от мисълта, че великденският заек ги посещава, защото някои купувачи споделиха, че са " гневни ", че вкусните шоколадови яйца към този момент са се появили на рафтовете - даже макар че Великден е чак в края на март.

Една жена се ядоса на X, някогашен Twitter, с думите: „ Поставиха великденски яйца в нашия Sainsbury's и аз се нервирам. ПЪРВИ ЯНУАРИ Е! “

Друг покупател уточни: „ Забелязан в локалния кооператив на татко ми на 27 декември. Можете да видите от замъгленото леке ​​колко бях разтресен “, а някой различен сподели, че B&M са посочили своите на 18 декември. Някой различен се възмути, че тяхната локална кооперация е премахнала „ коледната декорация “ на Boxing Day, както и че са избрали да покажат великденските си сладкарски произведения на същия ден.

Танцьорът на разн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР