Началото на надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Маями вече

...
Началото на надпреварата от сериите Мастърс 1000 в Маями вече
Коментари Харесай

В навечерието на Мастърса в Маями: Григор на парти с 2 български тенисистки близначки

Началото на конкуренцията от сериите " Мастърс 1000 " в Маями към този момент бе сложено и по-рано през днешния ден най-хубавият ни тенисист Григор Димитров научи името на първия си противник във Флорида, а това ще бъде точно международният №103 Ян-Ленард Щруф, съумял да наложи волята си над Фабио Фонини в откриващия кръг.

Нашият съотечественик, който ще открие акцията си в петъчния ден, показва чудесно въодушевление преди старта на шампионата и взе присъединяване в събитие, проведено от Lacoste, дружно с две други родни тенисистки в лицето на близначките Елеонор и Вержини Чакърови.

Двете девойки се откриват в САЩ преди 9 години, с цел да учат и да се състезават в едни от най-реномираните университети в страната. От 5 години те живеят в Маями, където не стопират да жънат триумфи на локално равнище и по този начин биват видяни от редица утвърдили се на международния пазар марки като Lacoste и Babolat. Макар към момента да не са създали своя пробив измежду първите 1000 на света, то 28-годишните близначки могат да се похвалят с присъединяване в голям брой рекламни акции и всемирски събития на световноизвестни марки, едно от които е точно Club Lacoste Party, предшестващо Мастърс шампионата в Маями.

Всичко за Вашата сватба

На празненството присъстваше Даниил Медведев, на който Lacoste е един от главните спонсори, а измежду останалите посетители бе и нашият Григор Димитров, в чиято компания бяха видяни двете сестри Чакърови.

Grigor with Eleonore and Verginie Tchakarova sisters at Club Lacoste Party in Miami.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg