Началото на годината беше изключително щастлива за актрисата Теодора Кулева

...
Началото на годината беше изключително щастлива за актрисата Теодора Кулева
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев чака бебче! Щастливото събитие - съвсем скоро!

Началото на годината беше извънредно щастлива за актрисата Теодора Кулева - внучката на огромния Тодор Колев. Както писахме в края на януари, тя се омъжи за своя обичан - британеца Джоузеф Гууд.

Виж още: Романтичната морска почивка на Теодора Кулева, внучката на Тодор Колев

Младото семейство е избрало за собствен дом Лондон пред София и екранната доктор Албена Войнова, въпреки и рядко, качва по някоя и друга фотография от английската столица.

Виж още: Внучката на Тодор Колев мина под олтара! Кой е мъжът до нея?

Голямата вест обаче е друга. Теодора Гууд е в очакване на първото си дете. Новината беше споделена, някак апропо в статус във Фейсбук на брачна половинка ѝ.

Виж още: Ралица Паскалева умили Интернет със фотоси от морето

Новината е доказана и от самата Теодора пред " България през днешния ден ", като е конкретизирала и по кое време ще се появи бебчето - в края на януари 2020 година

Виж още: Радина Кърджилова и Деян Донков подвигат женитба! Но има и по-голяма вест

Самата Теодора приключва НАТФИЗ " Кр. Сарафов " в класа на проф. Ивайло Христов. Когато взема решение да учи в академията, тя кандидатства, без никой да знае за родството ѝ с Тодор Колев.

" Едно копринено шалче с изрисувани дребни тенис ракети, което той ми донесе от Австрия. Не го нося обаче, стои вързано у дома на една лампа. Също по този начин си вардя една златна монета, кръст, който той ми е купил от сергия във Венеция, едно дървено дребосъче ", описа преди време за дядо си пред сп. " Ева " актрисата.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР