Начало на чат приложението BgGPT. Институтът Инсайт“ обяви първия отворен

...
Начало на чат приложението BgGPT. Институтът Инсайт“ обяви първия отворен
Коментари Харесай

Пуснаха чат приложението GPT на български език

Начало на чат приложението BgGPT. Институтът „ Инсайт “ разгласи първия отворен огромен езиков модел с изкуствен интелект от последно потомство, основан на български език.

Платформата може да бъде употребена свободно и гратис от всички. Преди две седмици институтът инсайт разгласява единствено езиковия модел, който можеше да бъде употребен от бизнеси и компании.

Единственото ограничаване за BgGPT е, че би трябвало потребителите да бъдат над 14-годишна възраст.

BgGPT може да помогне при писането на публикации, при преводите от британски на български език и от български на британски език. Чрез него могат да се изготвят и разнообразни типове контракти.

„ Преди две седмици пуснахме модела за BgGPT. Само за две седмици към този момент разнообразни компании – в областта на застраховането и други, започнаха към този момент да го употребяват и да го внедряват.

Смятаме че като приложение и благоприятни условия ще оказва помощ на повече хора да намират информация, да си оказват помощ. Не може да замести учителите и учебното заведение. Това е единствено един спомагателен инструмент, който да оказва помощ на децата “, разяснява професор Мартин Вечев, основател на института „ Инсайт “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР