Началници се простиха с постовете си във варненската община.Община Варна

...
Началници се простиха с постовете си във варненската община.Община Варна
Коментари Харесай

Община Варна освобождава от длъжност шестима директори

Началници се простиха с постовете си във варненската община.

Община Варна освобождава от служба шестима шефове на общински дирекции и предприятия.

Вече са освободени Звездин Стоилков, който оглавяваше общинското дружество „ Инвестиционна политика “ и Антония Йовчева, доскорошен шеф на дирекция „ Култура и духовно развиване “. По-рано този месец бе освободена Стефка Господинова, шеф на дирекция „ Финанси и бюджет “.

В ход е процедурата по освобождението на Лилия Христова – шеф на дирекция „ Образование и юношески действия “, Тодор Колев – оглавяващ дирекция „ Екология и запазване на околната среда “ и Петко Бойновски – шеф на „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “.

За всички длъжности следва да бъдат оповестени състезания за избор на нови управителни фрагменти. Те включват отбрана на идея за стратегическо ръководство и изявление.

От ноември 2023 година до момента Община Варна е провела състезания за шефове на три структури, чиито ръководители бяха освободени от служба при встъпване на новия кметски екип. Конкурсите са за шефове на дирекциите „ Европейски и национални оперативни стратегии “, „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ и „ Финанси и бюджет “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР